به گزارش ایسنا، افکار نیوز در ادامه نوشت: احتمال آلودگی پوسته تخم مرغ زیاد است و نباید در محفظه‌هایی که به عنوان جا تخم مرغی در یخچال‌ها تعبیه شده قرارداده شود، بلکه باید در ظروف دربسته، در یخچال و در درجه حرارت پائین تر از ۱۰ درجه سانتیگراد نگهداری شود.

در صورتی که تخم مرغ به مدفوع آغشته یا خون آلود بود و یا ترک داشت، بهتر است شسته شده و بلافاصله مصرف شود، باید از قراردادن تخم مرغ در کنار سایر مواد غذایی خودداری کرد و پس از تماس با تخم مرغ، دست‌ها را باید شست.

در گذشته برخی عقیده‌ها رایج بود که اگر تخم مرغ به صورت خام یا نیم پز مصرف شود مقوی‌تر است، تخم مرغ برای خوردن باید کاملا پخته شود و حرارت ۷۰ درجه سانتیگراد به کلیه قسمت‌های آن برسد و زرده و سفیده کاملا سفت شود.

برای آب‌پز کردن تخم مرغ باید آن را بعد از جوش آمدن آب به مدت پنج تا هفت دقیقه در حال جوش قرار داد تا زرده آن کاملاً سفت شود و نیز در پختن مواد غذایی دارای تخم مرغ دقت شود تا حرارت به تمام قسمت‌های آن برسد به طوری که قسمت‌های مختلف آن سفت شده و به صورت شل نباشد.

سریر ایران

پست های مرتبط

کپسول ژلاتینی روغن گل مغربی برای چیست؟

کپسول ژلاتینی روغن گل مغربی برای چیست؟ زمان مطالعه: ۱۰ دقیقهگل مغربی یا Evening…

۱۲ فروردین ۱۴۰۳

4 توصیه گوته از زبان الهی قمشه ای

4 توصیه گوته از زبان الهی قمشه ای گوته توصیه میکنه هر…

۱۲ فروردین ۱۴۰۳

مقصر گرانی گوشت ومرغ وزارت جهاد کشاورزی نیست!

دکتر برزگر ،مدیر کل جهاد کشاورزی استان چهارمحال وبختیاری: مقصر گرانی گوشت…

۱۱ بهمن ۱۴۰۲

دیدگاهتان را بنویسید