معرفی سوپ پرپروتئین جهت استفاده بیماران کرونا وتقویت سیستم ایمنی بدن
معرفی سوپ پرپروتئین جهت استفاده بیماران کرونا وتقویت سیستم ایمنی بدن

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ، با توجه به تصمیمات کمیته علمی تخصصی مبارزه با کرونا ، مستقر در معاونت درمان دانشگاه، که به ریاست دکتر رحمانی ،معاون درمان دانشگاه برگزار گردید،به منظور تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن بیماران کرونا در بخش های بستری، وتقویت سیستم ایمنی بدن بیماران فرمول یک نوع سوپ […]

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ، با توجه به تصمیمات کمیته علمی تخصصی مبارزه با کرونا ، مستقر در معاونت درمان دانشگاه، که به ریاست دکتر رحمانی ،معاون درمان دانشگاه برگزار گردید،به منظور تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن بیماران کرونا در بخش های بستری، وتقویت سیستم ایمنی بدن بیماران فرمول یک نوع سوپ پرپروتئین تدوین وجهت استفاده بیماران معرفی گردید.

فاطمه اصغریان ، کارشناس ارشد تغذیه ومسئول واحد تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، بیان داشت این فرمول غذایی با همکاری متخصصین تغذیه وطب سنتی وبر اساس دستورالعمل های وزارتی تهیه و تدوین گردیده است وبرای همگان قابل تهیه واستفاده می باشد.. وی افزود :تغذیه نقش مهمی در بهبود و یا تشدید بیماری‌ها دارد، چرا که با تغذیه مناسب می‌توان سیستم ایمنی بدن را تقویت کرد تا بتواند با عوامل بیمای‌زا مانند کرونا ویروس بهتر مبارزه کند، اگر تغذیه فرد به گونه‌ای باشد که سیستم ایمنی بدن تضعیف شود، قطعاً کرونا ویروس به راحتی می‌تواند بر آن غلبه کند و با شدت بیشتری فرد را درگیر کند.

سوپ پرپروتئین جهت  استفاده بیماران مبتلا به کرونا

مواد اولیهوزن خام ( گرم)کالریپروتئین
گوشت چرخ شده۳۰۶۹۹
عدس۱۵۴۰۳٫۱
برنج گرده۱۰۱۳۰٫۲۳
بلغور جو۱۰۲۴۰٫۴۵
هویج۲۰۸٫۵۰٫۲
کدوحلوایی۲۰۷٫۸۰٫۱۷
شلغم۲۰۹۰٫۳۵
پیاز۱۰۴٫۴۰٫۱۳
جعفری و شوید۱۰۷٫۳۰٫۵۹
آب لیمو۵۱۰٫۰۱
آلو۱۰۲۳۰٫۲
روغن مایع ( زیتون یا کانولا)۵۴۴٫۲۰
نمکبه مقدار لازم  
زردچوبهبه مقدار لازم  
جمع 25014
درصد 15%22%